Meer info

Young Entrepreneurs Afterwork

Michel Mersch, CEO Nestlé & Frédéric Taminiaux, CEO EGGO

Start in 2019 van de ‘Afterworks Young Entrepreneurs’, een cyclus die bedoeld is om jongeren te helpen hun carrière in handen te nemen en hun netwerk te ontwikkelen met een maatschappelijk doel.
De Club organiseert ontmoetingen met jonge kaderleden en ondernemers die al dan niet aangesloten zijn. De deelnemers kunnen dialogeren over hun carrière en de ervaring van getuigen benutten om wat meer afstand te nemen en meer inzicht te verwerven.

De rode draad doorheen het concept is hen te helpen om op een succesvolle manier te groeien in hun carrière, zodat ze weten waar ze naartoe willen, met welk evenwicht.

Ideeën kunnen worden getoetst en met anderen gedeeld. Deelnemers kunnen ook hun netwerk uitbreiden.
Tijdens het eerste deel kunnen de deelnemers netwerken in kleine groepen. Tijdens het tweede deel kunnen gasten op een informele manier hun ervaringen delen. Dat doen ze op basis van de vragen van Bruno Wattenbergh. Het is een gelegenheid om te luisteren naar de ervaring van iemand met een leerzaam parcours dat eventueel aanleiding kan geven tot vragen.

Michel Mersch werkt al twintig jaar voor de Nestlé-groep. In 2018 werd hij CEO voor België en Luxemburg. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de afdelingen Corporate (HR, Finance, Operations, Legal, Communication, en Sales), alsook voor een tiental productcategorieën.
Research en Development zijn fundamentele concurrentievoordelen voor Nestlé dat uitgroeide tot het toonaangevende bedrijf inzake voeding, gezondheid en welzijn.

Frédéric Taminiaux beheert Èggo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in keukens en kasten op maat.
Dankzij zijn geïntegreerde netwerk van 50 winkels is het marktleider in België.
Vandaag zet Eggo zijn groei verder door zijn internationale aanwezigheid te consolideren.

Het evenement wordt ook gecoacht door Bruno Wattenbergh, Senior adviser EY en Michel Eeckhout, Past EVP Delhaize Group

Deze avonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden, mits betaling van het bedrag van 30 euro dat de inschrijving valideert (drankje en broodjes tijdens de uitwisseling inbegrepen). Indien andere mensen uit uw omgeving belangstelling hebben en zich kunnen vinden in de spirit van de Club, kunnen ze zich ook inschrijven (cl@cl.be).


De sprekers zullen in het frans spreken.

Afterwork

25,00€ Inclusief BTW Leden   25,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: